Over

Over

Mijn achtergrond

Ik studeerde rechten in Utrecht en Parijs en had tussen 1990 en 2002 een brede carrière in de advocatuur. Sinds 2007 ben ik werkzaam als coach en trainer. Van 2013 tot 2017 was ik als manager en hoofddocent vaardigheden nauw betrokken bij de opbouw van de hernieuwde Beroepsopleiding Advocaten. Al vele jaren werk ik in verschillende rollen mee aan de verdere ontwikkeling van de advocatuur in Suriname (o.a. opleiding & tuchtrecht).

In samenwerking met anderen heb ik een aantal leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en uitgerold, zoals:

InZichtAanZee – driedaags vrouwelijk leiderschapsprogramma

Generaties in Gesprek – workshops communiceren met ouders en naasten

Uit je hoofd, In je lichaam – leergang energetisch lichaamswerk

Naast mijn eigen ondernemen heb ik hechte banden met de Beroepsopleiding Advocaten en met Dialogue BV. In de BA ben ik trainer Vaardigheden en Ethiek, mentor, en supervisor voor trainers. Voor Dialogue verzorg ik regelmatig allerlei trainingen, o.a. de Patroonscursus, mindfulnessworkshops en intervisiebegeleiding.

De rode draad door mijn leven is leren en mijzelf ontwikkelen. Het is mijn vak geworden om ook anderen daarin bij te staan. Ik blijf mijn blik op mensen en organisaties verdiepen en verbreden en zoek steeds naar nieuwe vormen.

Desgevraagd zeggen anderen over mij: een scherpe blik – vermogen tot luisteren – doortastendheid – oprechte aandacht en interesse – relativerend – helder en duidelijk – de gave van het woord – veel ervaring – en veel humor…

Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van “Château de Chazelles” in de Auvergne, Frankrijk, waar we -veelal Franse- gasten ontvangen. We faciliteren er buiten het hoogseizoen ook retraites en workshops. Het is er heerlijk groen, ruim en rustig.

Mijn “toolkit”

Coach-Opleiding & Masterclasses, The MMS Institute

Mediation Opleiding, Dialogue BV

Leergang Integraal Waarnemen I en II, Schout Schouten

Energetische Opleiding en Mindfulness-Trainersopleiding, ITIP School voor Leven en Werk

System Dynamics in Organizations, Bert Hellinger Instituut

Trainer-training Mindful Leadership Programs, Potential Project International

Website gemaakt door Site IT – Website en webshop professionals – 2020