Coaching

Coaching

Vroeg of laat ervaren we het allemaal wel eens, een gevoel van “vast te zitten”. Dan kan professionele begeleiding je leren welke patronen er spelen en hoe daarvan los te komen, zodat het weer gaat “stromen”.

Door stil te staan bij wat er speelt -en ook letterlijk af en toe tot stilstand te komen- ontstaat er bewustzijn. Dit “waarnemen” is de sleutel tot verandering. Je zult merken, dat er dan “als vanzelf” energie vrijkomt in nieuwe richtingen.

Ik werk met de Karakterstructuren van Wilhelm Reich en Systeemtheorie van Bert Hellinger. Ook begeleid ik opstellingen en zet ik -waar dat passend is- oefeningen in uit de energetica en mindfulness.

Ieder coachgesprek of -traject is op maat. We bespreken altijd eerst samen wat je vraag is en wat daarvoor nodig is. Een telefonische verkenning is de eerste -kosteloze- stap.

Het tarief is variabel, afhankelijk van functieniveau (als werkgever betaalt) en draagkracht (particulieren), € 160-240 per uur ex btw. Onder omstandigheden kan dit (deels) vergoed worden door je ziektekostenverzekering.

Website gemaakt door Site IT – Website en webshop professionals – 2020